مصاحبه با فریلنسرهای دنیا Being Freelance

این ما ه یکی از سفارش هایی را که از یکی از مشتریانم هر فصل داشتم نپذیرفتم،
به سه دلیل:دلیل اولّ مربوط به حق الزحمه بود که در طول دو سال گذشته تغییری نکرده بود و اشاره ای که در دو دفعه ی قبلی داشتم به نتیجه ای نرسید. دوم مربوط به یک اشتباه در سفارش مکرر بود که کار دوستی را بدون آن که بدانم مجدداً به من سفارش داده بودند و احتمالاً حضور ذهن نداشتند و پاسخ سوالم در مورد سفارش تکراری را نگرفتم و سوم و از همه مهمتر پیدا کردن فرصتی بود که مدت ها دنبالش بودم ولی به آن نمی رسیدم و آن اینکه چندماه قبل چند دوره ی آنلاین فراگیر (MOOC) را ذخیره کرده بودم اما به مطالعه اش نرسیده بودم. در ازای کمی درآمد کمتر، هدیه ای عالی گرفتم، وقت بیشتر، سلامتی بیشتر و فرصت برای مطالعه.

ادامه خواندن “مصاحبه با فریلنسرهای دنیا Being Freelance”

آموزش عکاسی از شکستن لیوان Breaking Glass Photography

حتما عکس هایی را دیده اید که در آن از یک لیوان یا ظرف شیشه ای حاوی مایع رنگی در حال شکسته شدن تصویری ثبت شده است.

Image result for broken glass wine photography

ادامه خواندن “آموزش عکاسی از شکستن لیوان Breaking Glass Photography”

نمایشگاه عکس با موضوع کوهستان در پرتغال

رپورتاژ آگهی

از فردا 7 ژانویه تا آوریل در پرتغال نمایشگاه عکسی با موضوع کوهستان برگزار میشود نکته ی جالب توجه این است که در بین کارهای برگزیده 9 اثر ایرانی وجود دارد.

ادامه خواندن “نمایشگاه عکس با موضوع کوهستان در پرتغال”

روابط عمومی

دریافت کارت دعوت شرکت در مراسم اختتامیه ی جشنواره بسیار خوشحال کننده بود. همیشه جزئیات است که جشنواره ها را از هم متفاوت می کند.

منبع: استودیو آلوبالو

عکس های خیابانی رینزی روئیز Rinzi Ruiz

This post includes some street Photos of Rinzi Ruiz (source)

بخشی از عکاسی خیابانی اثر رینزی روئیز

او عکاسی است از لس آنجلس، تاکید بیشترش را بر نور می داند.

ادامه خواندن “عکس های خیابانی رینزی روئیز Rinzi Ruiz”

تئاتر مرد بالشی The Pillow Man

تئاتر، هنری است که من مواجهه ی زیادی با آن نداشته ام، سال اول دانشگاه چند باری سعی در دیدن آن کردم، و بعد به فراموشی سپرده شد. تئاترهای تلویزیونی بالا و پایین داشت غالبا جذبشان نمی شدم اما شیفته ی تئاتر “پسران آفتاب” با بازی احمد آقالو بودم.

ادامه خواندن “تئاتر مرد بالشی The Pillow Man”