چه طور یک انیمیشن استاپ موشن بسازیم How to make an stop motion animation

انیمیشن های استاپ موشن طیف گسترده و جذابی از انیمیشن ها هستند از فیلم های انیمیشن بلند همچون  «کوبو و دو تار» و « کورالاین» گرفته تا کارهای کوتاهی که در مراکز آموزش انیمیشن به کودکان تولید می شوند.  این سبک از تولید انیمیشن شامل فیلم های کوتاه نامزد اسکار نیز می شود ( می توانید نام آن را بگویید؟)

والاس و گرومیت از تولیدات استودیو آردمن

ادامه خواندن “چه طور یک انیمیشن استاپ موشن بسازیم How to make an stop motion animation”

لزوم پیش پرداخت Freelancing and Financials

برای ما که سابقه ی کار در مدرسه، موسسه آموزشی یا شرکت را داشته ایم به دلیل اینکه پرداخت ها به مبلغ معین انجام می شود، شاید به فکر مطالعه در مورد مباحث مالی نرفته باشیم. در نهایت تنها در ابتدای قرار داد یا در شرایطی که قرار بر انجام کار اضافه ای مثل برگزاری مسابقات یا نمایشگاه بوده وارد مباحث مالی شده و بعد از رسیدن به توافق دیگر بر روی کار تمرکز کرده ایم.

اما در سبک پذیرش سفارش از سازمان ها و افراد متفاوت داستان به کلی فرق می کند، یک فریلنسر باید مهارت های مالی، برنامه ریزی، تبلیغات و اجتماعی بودن را هم در برنامه اش بگنجاند.

ادامه خواندن “لزوم پیش پرداخت Freelancing and Financials”

مصاحبه با فریلنسرهای دنیا Being Freelance

این ما ه یکی از سفارش هایی را که از یکی از مشتریانم هر فصل داشتم نپذیرفتم،
به سه دلیل:دلیل اولّ مربوط به حق الزحمه بود که در طول دو سال گذشته تغییری نکرده بود و اشاره ای که در دو دفعه ی قبلی داشتم به نتیجه ای نرسید. دوم مربوط به یک اشتباه در سفارش مکرر بود که کار دوستی را بدون آن که بدانم مجدداً به من سفارش داده بودند و احتمالاً حضور ذهن نداشتند و پاسخ سوالم در مورد سفارش تکراری را نگرفتم و سوم و از همه مهمتر پیدا کردن فرصتی بود که مدت ها دنبالش بودم ولی به آن نمی رسیدم و آن اینکه چندماه قبل چند دوره ی آنلاین فراگیر (MOOC) را ذخیره کرده بودم اما به مطالعه اش نرسیده بودم. در ازای کمی درآمد کمتر، هدیه ای عالی گرفتم، وقت بیشتر، سلامتی بیشتر و فرصت برای مطالعه.

ادامه خواندن “مصاحبه با فریلنسرهای دنیا Being Freelance”

آموزش عکاسی از شکستن لیوان Breaking Glass Photography

حتما عکس هایی را دیده اید که در آن از یک لیوان یا ظرف شیشه ای حاوی مایع رنگی در حال شکسته شدن تصویری ثبت شده است.

Image result for broken glass wine photography

ادامه خواندن “آموزش عکاسی از شکستن لیوان Breaking Glass Photography”

نمایشگاه عکس با موضوع کوهستان در پرتغال

رپورتاژ آگهی

از فردا 7 ژانویه تا آوریل در پرتغال نمایشگاه عکسی با موضوع کوهستان برگزار میشود نکته ی جالب توجه این است که در بین کارهای برگزیده 9 اثر ایرانی وجود دارد.

ادامه خواندن “نمایشگاه عکس با موضوع کوهستان در پرتغال”

روابط عمومی

دریافت کارت دعوت شرکت در مراسم اختتامیه ی جشنواره بسیار خوشحال کننده بود. همیشه جزئیات است که جشنواره ها را از هم متفاوت می کند.

منبع: استودیو آلوبالو