“سفر به ماه” خبر خوبی برای همه ی هنردوستان؟

حتما این روزها خبر اولین مسافر شخصی به ماه را شنیده اید.

“میلیاردر ژاپنی در سال 2023 به فضا می‌رود و دور ماه می‌چرخد. یوساکو قصد دارد چند هنرمند را همراه خود ببرد و این سفر را تبدیل به پروژه هنری به نام #ماه_عزیز کند.”

ادامه خواندن ““سفر به ماه” خبر خوبی برای همه ی هنردوستان؟”

فلسفه ی من در مورد کار و تلاش یا “میو میو عوض میشه”

“باندا باباندا هیندو گورینا میو میو عوض میشه ”

میو میو یا Pokonyan! انیمیشنی بود که در سال های 74 به بعد از تلویزیون پخش میشد

Poko-Nyan! - Fanart - Box - Front

در زندگی هر کسی میو میو هایی هست که عوض می شوند. اصلاً زندگی بدون تغییر در خود زندگی در برداشت ما و در خواسته ها انگار جلو نمی رود. حال برخی وقت ها هدایت این حس تنوع و تغییر به اشتباه می رود و گاهی درست.

ادامه خواندن “فلسفه ی من در مورد کار و تلاش یا “میو میو عوض میشه””

جلسه ی GDX14

اگر خواننده ی بن پم باشید شاید یادتان بیاید که دو سال پیش گزارشی نوشتم از دورهمی بازی سازان جوان. گزارش را در این جا می توانید پیدا کنید.

از طریق خبرنامه ی وبسایت ایوند مطلع شدم همایشی دیگر از طرف همان جا برگزار خواهد شد و ورود برای همه آزاد است. خاطره ی خوب همایش قبل و حس خوبی که داشتم باعث شد که مشتاقانه بخواهم در آن شرکت کنم، چیزی که من را از شرکت در همایش های مشابه دور می کند تبلیغاتی بودن آن هاست اما در همایش قبلیِ بازی سازهانه تنها خبری از تبلیغات نبود بلکه کاملاً برعکس از دانشجویان و حتی دانش آموزان انرژی گرفتم و از شنیدن تجربه های گروه های بازی سازی و موانع و مشکلاتشان یاد گرفتم.

امیدوارم با نوشتن گزارش اطلاعات و حس خوب را مانند دفعه ی قبل بتوانم به شما خوانندگان بن پم منتقل کنم. این گزارش یک گزارش خبری با جمله بندی های رسمی نیست فقط تعریفی از اتفاقات و انرژی مثبتی است که به من داد.

ادامه خواندن “جلسه ی GDX14”

اینفوگرافیک جام جهانی 2018

استودیو آلوبالو در آخرین پروژه اش به بررسی اطلاعات جام جهانی 2018 روسیه و تهیه ی اینفوگرافیک و مصورسازی داده از آن پرداخته است.

ادامه خواندن “اینفوگرافیک جام جهانی 2018”

بیسکولنز 5: تهیه ی ویدئو از آزمایش شیر و رنگ

ویدئوی این بار مربوط آزمایش. اگر دوست دارید کمی آرامش بگیرید یا اگر علاقه مند به شیمی هستید یا اگر عشق بافت و طرح هستید یا اگر کنجکاوید ، ویدئوی پنجم را ببنید. با همدیگه آزمایشی با شیر و رنگ انجام میدیم و نتیجه رو به شما تقدیم می کنم.

و لطفاً اگر شما هم این آزمایش را انجام دادید  لطفا من را با @bisculens صدا بزنید خوشحال میشوم برای کارهایتان لایک بگذارم

ادامه خواندن “بیسکولنز 5: تهیه ی ویدئو از آزمایش شیر و رنگ”