ترفندهای مربا و کاهو

حدود پنج شش سال قبل بود که وقتی به خانه ی عمویم رفتیم ما را با جمشید خدادادی و سالم خوری و طب سنتی آشنا کرد، سی دی از فایل صوتی اش به ما داد و بعد از آن در سبک زندگی پدر و مادر تحول بنیادین رخ داد تا مدت ها مثل شیر بادام می خوردند و سوپ پاچه خلاصه دوره ی بامزه ای بود با اینکه کم کم از شدت آن کاسته شده اما بخشی هایی از آن که دشوار نبود و قابلیت تلفیق در سبک زندگی ما را داشت با ما ماند.

یک ترفند درست کردن مربا، نه با شکر بلکه با عسل است و بدون پختن، کافی است میوه ها را خشک کرده و داشته باشید و بعد به اندازه ای که مربا لازم دارید میوه را در عسل بخیسانید بستگی به میوه دارد مثلا کیوی خوب شاید دیرتر نرم شود. این اوخر زرشک تازه را بدون خشک کردن مادرم در عسل ریخت و به به خوش رنگ و خوش مزه

 

اما ترفند دوم مربوط به نگهداری کاهوست، گاهی کاهو می خرید اما فرصت تمیز کردن و شستن آن نیست، در این مدت ساقه ی آن را در آب قرار دهید شاداب می ماند، همچنین می تواند مغز و چند پر آن را پاک نکرده و بگذارید در آب تا رشد کند اما هر روز آبش را عوض کنید تا راکد نماند.

جالب اینکه یکی از دوستانم از کانادا عکسی برایم فرستاد که در آن جا  جدیداً کاهو ها را با کمی خاک در انتهای ریشه اش می فروشند تا مدت بیشتری بتواند سالم و سرحال باقی بماند، یاد چند سال قبل خودمان افتادم که بسته های خاک حاوی ریحان و سبزی را با هم در فروشگاه ها عرضه می کردند

نویسنده: حدیث

نوشته های از مطالعات روزانه ام در هنر، علم و تکنیک | بُن - پُم به معنای سیب خوب است | حدیث هستم، فیلمسازی انیمیشن کوتاه، توسعه ی وب سایت، و عکاسی، نوشتن و تدریس و سخنرانی کارهایی است که مشغول آن هستم | ارشد انیمیشن دانشگاه هنر، کارشناسی نرم افزار شهید بهشتی |در بُن-پُم نو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *