ایجاد بافت در عکاسی غذا و خوراکی

شاید شما این طور نباشید اما من در موقع روزه داری بیشتر به آموزش های آشپزی یا دیدن مجلات شیرینی پزی یا خرید پارچ و لیوان گرایش پیدا می کنم.

. یکی از خاطرات که دوست دارم به شما نشان بدهم این کیک اسپاگتی است ( طبق تحقیقات مقدماتی: پاستا نام کلی است که زیر بخش های آن اسپاگتی، ماکارونی، راویولی و … هستند اما خوب من ناخودآگاه طبق عادت به همه شان ماکارونی می گویم)

این اسپاگتی و عکاسی از آن شخصی و غیر سفارشی بود، یک بار که سیب زمینی نبود و در عوض حال و حوصله بود، این نقاشی طرح اثر انگشت با اسپاگتی در کف ظرف حاصل شد.

عکس هم در همان اوایل که تازه کار با حالت تنظیمات دستی را یاد می گرفتم و با نور روز و البته در عجله برای خوردنش انداخته شد.

اگر شما هم از این ها درست کردید و عکس انداختید، من را @ صدا بزنید. امّا به عنوان راهنمایی در عکاسی، از نظر من هیچ نوری مثل نور طبیعی عالی نیست اما خوب انتخاب با شما و یک پیشنهاد: فلاش دوربین یا موبایلتان را خاموش کنید.

مهم نیست از چه عکس می گیرید، هر چه ساده تر و تازه تر بهتر. زیبایی در سادگی است.

شاد باشید ” لپه رو نگو، برنج رو بگو دیروز رو نگو، امروز رو بگو”

نوشته ی حدیث در بیسکولنز

نویسنده: حدیث

بُن پُم:نوشته هایی از مطالعات روزانه ی حدیث در هنر، علم و تکنیک | مهارت ها: عکاسی، انیمیشن دوبعدی و استاپ موشن، برنامه نویسی CSS و مصورسازی اطلاعات |دانشجو و هنرجوی دوره های آنلاین ویدئویی، کارشناس ارشد انیمیشن دانشگاه هنر، کارشناسی نرم افزار شهید بهشتی |

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *