برگه نوشته ها

چه طور کار تمام وقت را برای شروع عکاسی رها کردم

عکاسی و آموزش

14 سال پیش ( سال 2005-2006) متوجه شدم عکاسی همان چیزی است که می خواهم در زندگی  و برای معیشت انجام بدهم. رویا و عشق من شد. 8 سال طول کشید تا من شغلم را رها کنم و به عکاسی و آموزش آن وارد شوم. 2013 آخرین سالی بود که من در شرکت ( به عنوان متخصص فناوری اطلاعات) کار می کردم و آن سال دشوارترین سال زندگی من به عنوان متخصص آی تی بود.

دشوارترین چون من می خواستم کارم را رها کنم اما نمی توانستم و این برای من ناراحتی و افسردگی داشت. در این مقاله می خوام بخشی از تجربه هایم را در این باره به شما بگویم.

عکس Alex Koloskov  از photigy.com

ادامه خواندن “چه طور کار تمام وقت را برای شروع عکاسی رها کردم”

درس های سواد رسانه ای،محیط زیست و سلامت و بهداشت در آموزش و پرورش

از زمانی که من درس می خواندم تا به الان زندگی  و ارتباطات بسیار تغییر کرده و به تبع آن آموزش ها نیز باید تغییر کند.

در چند سال اخیر چند درس به سیستم آموزش و پرورش اضافه شده از جمله سواد رسانه ای کار و فناوری ، محیط زیست و سلامت و بهداشت، که در این مطلب در مورد درس ها، مباحث و اجرای آن ها صحبت می کنیم

بررسی یک ساله تدریس کتاب سواد رسانه‌ای در مدارس

ادامه خواندن “درس های سواد رسانه ای،محیط زیست و سلامت و بهداشت در آموزش و پرورش”

ارسال لپ تاپ و دوربین حرفه ای توسط لک لک ها

تیتر این پست به نظر کمی عجیب می آید، نه؟ خوب دقیقاً ماجرا همین است که من هم متعجب شده ام.

Image result for stork bringing baby

ادامه خواندن “ارسال لپ تاپ و دوربین حرفه ای توسط لک لک ها”

طرح های پر طرفدار برای سال 2019

سلام به خوانندگان خوب بُن پُم.

در پست امروز می خواهم مطلبی جالب برای شما که اهل طراحی بافت، طرح، تصویرسازی، چاپ پارچه و یا چاپ دفتر هستید بیاورم.

Source links 123

ادامه خواندن “طرح های پر طرفدار برای سال 2019”

فرهنگسازی هنرمندان در مورد کپی رایت ( حقوق مالکیت معنوی)

یکی از مطالبی که همیشه گفته شده در مورد رفتار دیگران با شماست، در بحث های روانشناسی، کار، محیط کار، خانوادگی و … همیشه این ایده مطرح میشود که برای رفتاری که دیگران با شما می کنند باید زحمت کشید وقت گذاشت تا کم کم به آن چیزی برسد که مورد پسند شماست.

یکی از مواردی که در چند سال اخیر بسیار در شبکه های اجتماعی دیده ام، دلخوری و نارضایتی ناگهانی هنرمندی از به اشتراک گذاشته شدن یا چاپ شدن کارهایش بدون اجازه بوده و به دنبال آن حمایت هم صنفی ها را در پی داشته که این حمایت بسیار پسندیده است.

عکس از اینجا

ادامه خواندن “فرهنگسازی هنرمندان در مورد کپی رایت ( حقوق مالکیت معنوی)”

نکته های عکاسی از نوزاد به همراه اینفوگرافیک

از آن جایی که نوشتن پست هایی در مورد عکاسی کودک را شروع کردم، این بار برایتان پستی در مورد عکاسی از نوزاد دارم، امیدوارم لذت ببرید به کار ببرید و عکس های خوبی بگیرید.

عکاسی نوزاد دو نوع هست، نوعی در آن نوزاد به حالت خاصی در کنار وسایل بامزه قرار داده می شود و چیدمان در آن مهم است.  نوع دیگر که مربوط به نوزاد در لحظات زندگی خانوادگی و کنار پدر و مادر هست.

baby-photo-tips

ادامه خواندن “نکته های عکاسی از نوزاد به همراه اینفوگرافیک”